Taxi-Rhodes_Logo

Pre Booking Taxi Service

Γλώσσα :   Greek    English    German
  Comodo_Secure
Car

Καλώς ήρθατε στο Taxi Rhodes


Best_prices

Ελέγξτε το
Κόστος της Μεταφοράς

Απλή Μετάβαση:

Μετ' Επιστροφής:

Διάρκεια Διαδρομής: ' λ.

Ταξί-Οχήματα:

Όλες οι τιμές είναι ανά όχημα. Ένα ταξί μεταφέρει 1-4 επιβάτες κατ 'ανώτατο όριο.

Υπηρεσίες Ταξί / 24 Ώρες / 7 Ημέρες την εβδομάδα / 365 Ημέρες το χρόνο / Κράτηση Online


Συχνές Ερωτήσεις

Επιλέξτε την ενότητα Κράτηση.

  1. Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία στη φόρμα κράτησης και πληρώστε με ένα από τις δύο παρακάτω μεθόδους πληρωμής.
    1. Πληρώστε το 20% του ποσού για τη μεταφορά σας με PayPal και το υπόλοιπο ποσό μετρητά στον οδηγό ταξί.
    2. Πληρώστε το συνολικό ποσό της μεταφορά σας, με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα με το Live-Pay της Eurobank.
  2. Στο επόμενo βήμα θα δείτε όλα τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει ώστε να ελέγξετε εάν είναι σωστά και θα λάβετε ένα email αυτόματα. Όταν όλα τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι σωστά, κάντε κλικ στο κουμπί Submit.
  3. Θα μεταφερθείτε σε ένα εντελώς ασφαλή server της PayPal ή Eurobank για να πληρώσετε.
  4. Αφού επεξεργαστούμε όλα τα στοιχεία κράτησης, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.

Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη μόνο εάν λάβετε το email επιβεβαίωσης.

Η επιβεβαίωση της κράτησης αποστέλλεται εντός 24 ωρών το αργότερο. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας (spam). Μερικές φόρες τα επιβεβαιωτικά e-mail καταλήγουν εκεί εξαιτίας των φίλτρων spam. Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας ξαναστείλουμε (δωρεάν) το επιβεβαιωτικό e-mail, επικοινωνώντας στο  info@taxi-rhodes.com. Μετά την πληρωμή μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο της κράτησης στην ενότητα "Η Κράτηση μου" συμπληρώνοντας τον ΑΡΙΘ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ που αναφέρεται στο E-mail και να την εκτυπώσετε.
Οι τιμές μας είναι ανά όχημα. Συνεργαζόμαστε μόνο με οχήματα ταξί που φέρουν όλες τις απαραίτητες άδειες του Ελληνικού Δημοσίου και μεταφέρουν από 1 εώς 4 επιβάτες κατ 'ανώτατο όριο. Σε περίπτωση που είστε περισσότεροι από 4 επιβάτες τότε αυτόματα θα γίνει κράτηση για 2 οχήματα και η τιμή θα διπλασιαστή και πάνω από 8 επιβάτες για 3 οχήματα και τότε η τιμή θα τριπλασιαστή.
Τα παιδιά θεωρούνται επίσης επιβάτες. Όταν κάνετε κράτηση, μπορείτε να προσθέσετε, αν θέλετε περισσότερη ασφάλεια για τα παιδιά σας, παιδικά καθίσματα και ο οδηγός σας θα τα εγκαταστήσει. Τα παιδικά καθίσματα θεωρούνται ως πρόσθετη υπηρεσία και έχουν επιπλέον χρέωση 5 ευρώ το καθένα.
Δεν επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων ζώων.
Όλες οι κρατήσεις είναι για προσωπική σας χρήση και μόνο με οχήματα που έχουν άδεια ταξί από τις αρχές του Ελληνικού Δημοσίου. Δεν θα υπάρξει αναμονή για άλλους επιβάτες και θα σας μεταφέρουμε κατ 'ευθείαν στον προορισμό σας χωρίς στάσεις.
Ένα ταξί μεταφέρει από 1 έως 4 επιβάτες, 4 κανονικές βαλίτσες (25 kg) και 4 χειραποσκευές.
Εάν έχετε περισσότερες βαλίτσες, παρακαλούμε να το δηλώσετε στο πεδίο απαιτήσεις.
Παράδειγμα: Το συνολικό ποσό της μεταφορά μετ 'επιστροφής είναι 100 ευρώ, το 20% είναι 20 ευρώ. Πληρώνετε μετρητά 50 ευρώ στον οδηγό στην πρώτη μεταφορά και το υπόλοιπο (50 - 20 =) 30 ευρώ στη μεταφορά επιστροφής.
Η ακύρωση κράτησης ή η αλλαγή στοιχείων θα πρέπει να γίνεται πάντα γραπτώς με email.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτηση του, τότε το Taxi-rhodes δίνει το δικαίωμα στον πελάτη να την ακυρώσει εντελώς δωρεάν εάν αυτή είναι μέσα στο επιτρεπόμενο όριο των 24 ωρών από την ημερομηνία και ώρα άφιξης ή αναχώρησης και τα χρήματα που έχει πληρώσει, θα επιστραφούν το συντομότερο δυνατό.
Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε χρόνο λιγότερο των 24 ωρών, πριν την μεταφορά, επιβαρύνεστε όλο το χρηματικό ποσό που έχετε πληρώσει.
Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα απορριφθεί από το σύστημα, προσπαθήστε και δεύτερη φορά και αν απορριφθεί ξανά παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας email στο : info@taxi-rhodes.com
Ναί. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν ζητούνται μέχρι το τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης, στο σημείο που θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, θα μεταφερθείτε σε έναν εντελώς ασφαλή server της τράπεζας του PayPal ή Eurobank.
Taxi-rhodes.com δεν έχει πρόσβαση ούτε αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία στη βάση δεδομένων του.
Για παραλαβή από το αεροδρόμιο την ώρα άφιξής σας, σύμφωνα με το εισιτήριό σας
Για μεταφορά προς αεροδρόμιο, να αφαιρέσετε από την ώρα αναχώρησης της πτήσης (που ορίζεται στο εισιτήριό σας) 2 ώρες και τη διάρκεια του ταξιδιού προς το αεροδρόμιο (την διάρκεια διαδρομής μπορείτε να τη δείτε στον τιμοκατάλογο και στη φόρμα κράτησης).
Παράδειγμα: η ώρα αναχώρησης της πτήσης σας είναι 13:00, η διάρκεια του ταξιδιού προς το αεροδρόμιο είναι 1 ώρα, προτεινόμενη ώρα παραλαβής είναι 10:00.
Από το Αεροδρόμιο ή το Λιμάνι
Στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου ή του Λιμανιού ο οδηγός θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομα επικοινωνίας που δώσατε κατά τη διαδικασία κράτησης.
Προς το Αεροδρόμιο ή το Λιμάνι
Εάν το σημείο παραλαβής είναι ένα ξενοδοχείο, ο οδηγός θα σας συναντήσει στην υποδοχή του ξενοδοχείου. Εάν το σημείο παραλαβής είναι ένα σπίτι ή διαμέρισμα, θα πρέπει να περιμένετε στο σημείο κατά την ώρα που δώσατε στη διαδικασία κράτησης.
Μην ανησυχείτε. Ανεξάρτητα από την καθυστέρησή σας, ο οδηγός θα σας περιμένει στο σημείο άφιξης. Το Taxi-rhodes είναι σε συνεχή επαφή με τις πληροφορίες αεροδρομίων/λιμανιών ώστε ο οδηγός να είναι παρόν κατά την άφιξή σας.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Email: info@taxi-rhodes.com
WathsApp Viber Τηλέφωνο: +30 6947790698
WathsApp Viber Τηλέφωνο: +30 6932898079