Taxi-Rhodes_Logo

Pre Booking Taxi Service

Γλώσσα :   Greek    English    German
  Comodo_Secure
Car

Καλώς ήρθατε στο Taxi Rhodes

Best_prices

Η πιο αξιόπιστη και φθηνότερη υπηρεσία μεταφορών στη Ρόδο

Σε εμάς δεν υπάρχουν μεσάζοντες


Η κράτηση σας γίνεται απευθείας στα συνεργαζόμενα ταξί, ώς αποτέλεσμα μπορούμε να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές

Υπηρεσίες Ταξί / 24 Ώρες / 7 Ημέρες την εβδομάδα / 365 Ημέρες το χρόνο / Κράτηση Online

Taxi-Rhodes
Όροι Χρήσης

Ρητώς δεσμεύεστε με την παρούσα ότι έχετε αναγνώσει και αποδεχθεί το περιεχόμενο των όρων.

1) Κράτηση

α) Με την ολοκλήρωση της κράτησης θα λάβετε αυτόματα e-mail, με όλα τα στοιχεία που συμπληρώσατε. Εφόσον γίνει η επεξεργασία της κράτησής, θα σας στείλουμε e-mail επιβεβαίωσης εντός 24 ώρες. Μια κράτηση θεωρείτε έγκυρη όταν λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης. O πελάτης έχει αποκλειστικά την ευθύνη να μας ειδοποιήσει σε περίπτωση που δεν λάβει το e-mail επιβεβαίωσης καθώς και να ελέγξει ότι όλες οι πληροφορίες που αναγράφονται στο e-mail έχουν καταχωρηθεί σωστά. Δεν θα υπάρξει αποζημίωση στον πελάτη εάν οι ταξιδιωτικές πληροφορίες που δόθηκαν δεν είναι σωστές (π.χ. αριθμός πτήσης, ώρα άφιξης, ημερομηνία ) με αποτέλεσμα μη πραγματοποίηση της μεταφοράς καθώς δεν θα υπάρχουν τα σωστά στοιχειά για παρακολούθηση της άφιξης.

β) Η ακύρωση κράτησης ή η αλλαγή στοιχείων θα πρέπει να γίνεται πάντα γραπτώς με e-mail από τον πελάτη. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε έως και 24 ώρες πριν από τη μεταφορά (ημερομηνία και ώρα) άφιξης ή αναχώρησης εντελώς δωρεάν και τα χρήματα που έχετε πληρώσει, θα σας επιστραφούν το συντομότερο δυνατό. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε χρόνο λιγότερο των 24 ωρών, πριν την μεταφορά, επιβαρύνεστε όλο το χρηματικό ποσό που έχετε πληρώσει.

2) Χρόνος αναμονής Αφίξεως

α) Ο οδηγός παρακολουθεί την ώρα άφιξης ώστε να σας περιμένει ανεξαρτήτως της καθυστέρησης που μπορεί να υπάρξει. Η τιμή χρέωσης για όλους τους προορισμούς περιλαμβάνει όλα τα κόστη, συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου αναμονής του οδηγού μετά την άφιξη σας.

β) Όσον αφορά το αεροδρόμιο, και το λιμάνι υπάρχει ένας μέγιστος χρόνος αναμονής 45 λεπτών από την άφιξη του αεροπλάνου ή του πλοίου. Σε περίπτωση που χρειαστεί να καθυστερήσετε πρέπει να ειδοποιήσετε τον οδηγό να σας περιμένει όσο χρειαστεί. Μετά το πέρας των 45 λεπτών ο πελάτης θα χρεωθεί 10 ευρώ ανά μισή ώρα. Εάν δεν εμφανιστείτε πέραν των 45 λεπτών ο οδηγός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει και να θεωρήσει άκυρη την προμίσθωση.

3) Χρόνος αναμονής αναχωρήσεως

α) Ο οδηγός έχει την υποχρέωση να περιμένει έως 10 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα της αναχώρησης, τον πελάτη. Μετά το πέρας των 10 λεπτών εάν δεν εμφανιστείτε ο οδηγός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει και να θεωρήσει άκυρη την προμίσθωση.

β) Ο οδηγός θα σας βρει με το όνομά σας. Αν δεν γνωρίζει τα ονόματά σας, δεν είναι το ταξί σας. Παρακαλείστε να προσέξετε ότι εάν επιβιβαστείτε σε λάθος ταξί, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

4) Σημαντικές Παρατηρήσεις

α) Οι τιμές που αναγράφονται είναι ανά όχημα ταξί όχι ανά άτομο. Κάθε όχημα μεταφέρει ως ανώτατο όριο 4 επιβάτες και 4 αποσκευές 25 κιλών. Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί επιπλέον οχήματα από όσα έχουν ζητηθεί κατά τη διαδικασία της κράτησης (π.χ. περιπτώσεις με μεγάλο αριθμό αποσκευών, εμφάνισης επιπλέον ατόμων κ.τ.λ.) θα υπάρξουν νέες χρεώσεις σύμφωνα με τα επιπλέον οχήματα.

β) Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και η μεταφορά εντός του οχήματος σε ότι αφορά αλκοόλ, κάπνισμα , χρήση ναρκωτικών ουσιών κ.λπ. Ο οδηγός έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την κράτηση σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι οι πελάτες είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών ή η συμπεριφορά τους πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα ή είναι απειλή για την ασφάλεια του οδηγού ή προς τους άλλους επιβαίνοντες.

γ) Δεν επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων ζώων.

δ) Μετά την υπηρεσία μας θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αξιολογήσετε την υπηρεσία μας.

5) Αποζημιώσεις

α) Η taxi-rhodes.com σε καμία περίπτωση δεν αποζημιώνει ποσά που υπερβαίνουν το ποσό που έχει πληρώσει ο πελάτης. Στην ασυνήθιστη περίπτωση που το ταξί δεν κατορθώσει να πραγματοποιήσει τη μεταφορά που έχει πληρώσει ο πελάτης, τότε ο πελάτης μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση που δεν θα υπερβαίνει το χρηματικό ποσό που έχει καταβάλει στην taxi-rhodes.com για την εν λόγω μεταφορά.

6) Ατύχημα, Τραυματισμός

α) Η taxi-rhodes.com δεν ευθύνεται σε περίπτωση ατυχήματος που προκληθεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, σωματική, ψυχολογική και διανοητική ζημία ή απώλεια και ζημιά στις αποσκευές. H ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τα συμμετέχοντα οχήματα στο ατύχημα.

β) Σε περίπτωση χρήσεις παιδικού καθίσματος για την σωστή τοποθέτηση και ασφάλεια του παιδιού την ευθύνη έχουν οι γονείς.


Η taxi-rhodes.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η χρήση της εφαρμογής υπόκεινται πάντα στους πιο πρόσφατους όρους χρήσης που είναι εμφανής και εν ενεργεία στο διαδίκτυο.